Over ons

 

Meer dan 35 jaar ervaring!

Al meer dan 35 jaar zijn wij een gerenomeerd en allround kantoor voor:

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met het verzorgen van aangiftes, boekhoudingen en fiscale zaken, zowel van particulieren als ondernemers en DGA's, van de meest eenvoudige tot de meest complexe aangiftes en boekhoudingen. Onze ervaring is opgebouwd door het werken in diverse gevarieerde fiscale settingen en met diverse doelgroepen. Daarom zegt mijn collega vaak: Wij kunnen alles!! Niets is ons te gek, te vreemd of teveel. Wij hebben zowel ondernemers als particulieren, als DGA's, als loonadministraties, als startende ondernemers in ons klantenbestand.

 

Keistad Belastingadviseurs

Is een initiatief van twee belastingadviseurs uit Amersfoort die ZZP'ers, ondernemers en particulieren willen helpen met hun aangifte en boekhouding, terwijl ze de kosten laag houden. Een gevleugelde uitspraak van één van de adviseurs is: 'Wij kunnen alles!' Van eenvoudige aangifte IB en omzetbelasting, tot ingewikkelde aangifte vennootschapsbelasting.

Wij kunnen de kosten laag houden, omdat we een klein slagvaardig kantoor zijn zonder grote overheadkosten. Zo kunnen wij onze klanten voordelig helpen met hun aangifte, boekhouding, financieel advies, het starten van een onderneming, verschillende ondernemingsvormen, etc.

 

Wij voelen ons "ondernemer tussen de ondernemers".

 

Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

De relatie tussen u en uw adviseur is in de eerste plaats een vertrouwensrelatie. Het moet klikken! Wij nodigen u daarom uit voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek, waarbij u kunt kennismaken met onze manier van werken. Om een afspraak te maken kunt u ons een mail sturen: welkom@belastingabonnementen.info

U kunt ons ook bellen: 033 - 887 1000