Aangifte omzetbelasting

 

Fiscaal
 
Keistad Belastingadviseurs en boekhouders is uw fiscale partner. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en volgen permanente educatie, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste fiscale wijzigingen. Bij ons bent u verzekerd van een gedegen fiscale kennis. Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere de volgende fiscale zaken:
 
Omzetbelasting
Loonbelasting
Vennootschapsbelasting
Inkomstenbelasting
Schenkings- en successierecht
Dividendbelasting
..... en meer
 
 
Fiscaal advies
Naast het periodiek verzorgen van de hierboven genoemde aangiften kunnen wij u ook uitstekend vandie nst zijn met fiscale advisering. Hierin nemen wij een pro-actieve houding aan. Indien wij een fiscale actualiteit signaleren die op uw onderneming van toepassing zou kunnen zijn berichten wij u hier over.
 
Tevens zullen wij tijdens het verrichten van onze administratieve diensten en het opstellen van de jaarrekening ook het fiscale aspect altijd in de gaten houden.
 
Bij Keistad Administratiekantoor en Boekhouders s en boekhouders kunt u terecht voor al uw fiscale vragen. Indien wij zelf een vraag niet volledig kunnen beantwoorden schakelen wij andere experts in, waarmee wij samenwerken. Ook leggen wij regelmatig een dossier bij hun neer ter controle van onze eigen werkzaamheden.